cultura

La Jocand encén motors per a l'estrena del seu nou espectacle, '@mén'

Les actrius durant l'assaig.JOCAND

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

@mén és el nou espectacle que ha estat preparant la Jove Companyia Nacional d’Andorra (Jocand) durant l’estiu i que estrenarà demà al teatre de les Fontetes, a la Massana, després d’endinsar-se en un procés d’assaig des de mitjan agost. L’obra està dirigida per Les Molt Il·lustres i protagonitzada per set actrius.

L’espectacle segueix la producció que va estrenar la companyia l’estiu passat sota el nom Les Troianes, un projecte “totalment diferent” i “alternatiu”, segons la Jocand, ja que aquesta vegada les actrius han participat durant el procés creatiu des de l’inici i han pogut afegir-hi les seves experiències. “Volem que els joves artistes tinguin accés a la creació de les obres”, va explicar el director artístic, Juanma Casero.

L’obra gira entorn a les noves tecnologies, les xarxes socials i la influència que tenen sobre els joves. “És necessari que la companyia i els joves en parlin des del seu punt de vista”, va afirmar Casero. Pel que fa a l’estètica de l’obra, la Jocand ha volgut seguir un fil conductor contemporani amb un llenguatge actual.

@mén serà representada demà, a partir de les 20 hores, i dissabte i diumenge, a partir de les 19 hores.

tracking