El forn incinerador de Ctrasa torna al seu funcionament

L'incident va ser a causa d'una punxada en el tub vaporitzador número 1 de la caldera

El fum que va provocar el forat a la caldera.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El forn incinerador deCtrasaha restablert les seves operacions després de solucionar l'incident que va provocar una inusual emissió de vapor d'aigua.

L'incident que va tenir lloc dilluns al vespre va produir una columna de vapor d'aigua a conseqüència d'una punxada en la caldera.Ctrasaen aquell moment va iniciar els protocols de seguretat i va confirmar que no s'havia produït cap foc ni dany addicional més enllà de lapròpiacaldera. La planta es va tancar de manera preventiva per poder dur a terme una inspecció per determinar l'origen de la fuita de vapor.

L'equip a càrrec de la inspecció va confirmar dimarts al vespre que l'incident va ser a causa d'una punxada en el tub vaporitzador número 1 de la caldera.Ctrasaexplica que aquest equipament havia estat renovat el 2019 i el fet que la punxada sigui en aquesta zona descarta qualsevol possibilitat d'un origen extern en l'incident.

L'empresa considera important mencionar que en la inspecció de l'any passat no es va detectar cap signe de desgast anormal en aquest tub. La reparació ha constat amb la soldadura del tub i ha permès tornar en funcionament la instal·lació que a hores d'ara funciona amb total normalitat.

tracking