cultura

Radvanovsky i 'Alento', a la 29a Temporada MoraBanc

Un recital operístic i un ballet són els protagonistes dels actes, que tindran lloc el 14 d’octubre i l’11 de novembre vinents

Martin, Astrié, Canturri, Rebés i Escribano.G. D.

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

El comú d’Andorra la Vella, juntament amb MoraBanc, va presentar ahir la 29a edició de la Temporada MoraBanc de música i dansa amb l’òpera de Radvanovsky i el ballet Alento com els dos protagonistes de l’esdeveniment que tindrà lloc els propers 14 d’octubre i 11 de novembre al Centre de Congressos a les 20 hores. El recital operístic és a càr­rec de l’americana Sondra Radvanovsky i del seu pianista habitual, Anthony Manoli, com “una de les millors sopranos de l’actualitat”, segons va assegurar Josep Maria Escribano, director artístic de la Temporada MoraBanc Andorra la Vella. El ballet Alento, que és la segona actuació de l’acte, és a càrrec de la companyia d’Antonio Najarro.

El cònsol menor, Miquel Canturri, va donar la benvinguda a l’edició d’enguany aclarint que l’esdeveniment “mai es va donar per tancat i la parròquia aposta, una vegada més, per la cultura”. L’objectiu és atreure el públic nacional i internacional, atès que es tracta d’un esdeveniment “de gran nivell i amb artistes de renom”, segons Canturri. En aquest sentit, el festival del ClassicAND és una proposta “molt diferent” i que “no té res a veure”, segons va dir ell, confirmant que es reprendrà el juny de l’any vinent.

L’esdeveniment ha estat aprovat amb un pressupost de 50.000 euros per part del comú i 50.000 més de MoraBanc. “Tenim la voluntat d’aportar quelcom”, segons Wiro Martin, director corporatiu de màrqueting i comunicació de l’entitat bancària. La temporada cultural també compta amb Park Hotel Andorra i Park Piolets com a patrocinadors i el preu de les entrades oscil·la entre els 25 i 35 euros.

tracking