Troben mort a Blanes el jove d'Andorra desaparegut

La família ha identificat la roba i els tatuatges, que coincideixen amb els del desaparegut

La plataforma Adonay ha donat per finalitzada la recercaPlataforma Adonay

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els Mossos d'Esquadra van comunicar ahir la troballa d'un cadàver en avançat estat de descomposició prop de la localitat gironina de Blanes. L'autòpsia haurà de determinar la identitat de la persona difuntaperòuna de les hipòtesis de la policia catalana és que es tracti del jove d'Andorra que vadesaparèixertot just fa quinze dies en aquesta zona. La família no dubta que es tracta de Joel MontMontero, ja que segons informa El Punt Avui+, haurien reconegut la roba que duia posada, així com els tatuatges, que es corresponen als del desaparegut.

Precisament el cap de setmana s’havia programat una batuda per mirar de localitzar el jove i van ser els mateixos participants en l’operatiu de voluntaris els qui van localitzar el cos a dos quarts d’onze del matí i van alertar els agents dels Mossos de la troballa.El mateix mitjà català indica que el cadàver el va trobar una familiar del jove al costat d'una casa abandonada en una zona boscosa, a la sortida de la urbanització Residencial Blanes. El mal estat del cadàver va impedir la seva identificació i l’autòpsia haurà de determinar-la els propers dies.

Diversos mitjans catalans apuntaven que el cos no presenta signes de criminalitat. El rotatiu informa que el cos va ser traslladat a l'Institut de Medicina Legal, a l'edifici dels jutjats de Girona, per practicar-li l'autòpsia i intentar aclarir les causes de la mort, ja que amb la inspecció externa no eren detectables. Joel Mont Montero, andorrà de 32 anys, residia a Blanes amb la seva mare. La recerca del jove es va posar en marxa el 15 d’agost quan va marxar caminant amb la seva gossa i sense cap vehicle, mòbil, ni diners, segons van explicar fonts coneixedores dels fets.

tracking