Els familiars donen per mort el jove d'Andorra desaparegut a l'agost a Blanes

Persones properes a Joel Mont van trobar el cadàver aparegut a prop de Blanes i van identificar pertinences com ara la roba

El cartell desactivant la recerca de Joel Mont.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els Mossos d’Esquadra encara no van donar ahir la confirmació oficial però la família del jove d’Andorra desaparegut a prop de Blanes el 15 d’agost dona per fet que el cadàver trobat dissabte en una zona propera a la localitat gironina pertany a Joel Mont Montero en haver-hi identificat pertinences com la roba i també els tatuatges. I és que segons avançava el diari Punt Avui +, van ser persones properes al jove qui van localitzar el cos sense vida i van alertar els Mossos d’Esquadra.

El cap de setmana s’havia programat una batuda per mirar de localitzar el jove i van ser els mateixos participants en l’operatiu de voluntaris els qui van localitzar el cos a dos quarts d’onze del matí. Concretament, segons el mitjà català, va ser una familiar del jove qui va trobar la persona difunta al costat d’una casa abandonada en una zona boscosa, a la sortida de la urbanització Residencial Blanes. La identificació oficial de la víctima està a l’espera dels resultats de l’autòpsia ja que presentava un avançat estat de descomposició. Una plataforma que ajuda en la recerca i difusió de persones desaparegudes ja donava ahir per desactivada l’alerta a conseqüència de defunció.

Diversos mitjans catalans ja van apuntar dissabte que el cos no presenta signes de criminalitat. Més enllà de la identificació oficial, la necròpsia també haurà d’aclarir les causes de la mort. Joel Mont Montero, andorrà de 32 anys, residia a Blanes amb la seva mare. La recerca del jove es va posar en marxa el 15 d’agost quan va marxar caminant amb la seva gossa i sense cap vehicle, ni telèfon mòbil, ni diners, segons van explicar fonts coneixedores dels fets.

tracking