Televisió

RTVA presenta la nova temporada

La programació comença l'11 de setembre i inclou nous formats d'entreteniment i informació

Presentació de la nova temporada d'RTVAFernando Galindo

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Ràdio i Televisió d'Andorra ha introduït aquest matí la nova temporada 2023-2024 amb una nova programació que estrenarà el properdilluns11 de setembrei que combina l'entreteniment, la informació i la divulgació per potenciar tant la ràdio i la televisió, com els canals digitals interns i externs. En aquest sentit, la directora de RTVA, Imma Jiménez, ha remarcat la necessitat de mantenir la vocació de servei i abastar més públics aprofitant "les diferents realitats socials del país". Per la seva part, la directora adjunta, Gemma Rial, ha subratllat l'eix digital com un aspecte essencial en les noves maneres de comunicar, fet pel qual RTVA tindrà presència a diferents plataformes que fins ara no tenia i comptarà amb la publicació de pòdcasts a plataformes com Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts, Amazon Music i ivoox. També comptarà amb la recent estrenada “skill” d’Alexa, que permet accedir al contingut informatiu i en directe d’RTVA a través dels altaveus i pantalles intel·ligents que funcionen amb aquest assistent digital.

Les novetats inclouen un programa televisiu mensual dedicat a les problemàtiques socials i un projecte en col·laboració amb l’espai jove d’Andorra la Vella, El Rusc, que s’emetrà per RNA i obrirà la ràdio pública als joves perquè elaborin de manera íntegra un programa. A més, Andorra Televisió renova presentadors de L'Informatiu amb Judith Sáez i Òscar Serrano, els migdies i vespres, i Karen Gacusana, els cap de setmana. Pel que fa als informatius de ràdio, les edicions aniran a càrrec de Sílvia Mestre, Jordi Lorente i Neus Vila, a més, de crear una nova edició, Andorra Actualitat matí, amb Anna Mata, que s’emetrà a les 7 hores.

La nova programació de RNA posa el focus en diferents temàtiques d'interès, com polítiques, econòmiques, socials i culturals."Avuiserà un bon dia" és el nou programa matinal, dirigit i presentat per Gabriel Fernàndez de les 8 hores a les 12 hores, per encetar converses que afecten cada dia la població. Les tardes també canvien amb la incorporació del nou programa “La Companyia”, de Xavier Albert, un espai de tertúlia i entrevistes emès cada dia de 15 hores a 17 hores i que, dos dies la setmana, tindrà versió televisiva en emissió simultània per ATV i RNA (de les 15 hores a les 16 hores). Eldillunsserà centrat en l’esport idimecresen la cultura. D'altra banda, Andorra Televisió estrena el programa "La clau" amb Laura Massegú on oferirà entrevistes en directe elsdimartsa les 15 hores, així com "Història, d'on venim?", unprograma institucional divulgatiua càrrec d'Òscar Serrano sobre la història i el funcionament del Consell General. Serà produït en col·laboració amb el Consell i Andorra Recerca i Innovació.

Presentació de la nova temporada d'RTVA

tracking