Transports

Tretze vols cancel·lats des de l'inici de la línia a Madrid

L'any passat 11.000 passatgers van utilitzar l'aeroport de la Seu, unes dades que se sostenen aquest 2023

Reunió ordinària amb els representants de la comissió mixta per a la gestió, l'explotació i la promoció de l'aeroport d'Andorra – La Seu d'UrgellGovern

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

AirNostrumha cancel·lat tretze dels 111 vols programats des de la posada en marxa de la línia entre l'aeroport Andorra-LaSeu i el de Madrid. La majoria no s'han pogut operar per causes meteorològiques, segons informa Govern en nota de premsa. La importància del funcionament regular d'aquesta línia amb la finalitat de donar impuls a l'aeroport ha estat un dels temes tractats avui en la reunió de la comissió mixta per la gestió, l'explotació i la promoció de l'aeroport Andorra-LaSeu d'Urgell, que ha comptat amb una delegació andorrana liderada pel secretari d'Estat de Transports, DavidForné.

Els participantsen lareunió han valorat positivament el creixement funcional de la infraestructura, destacant la disposició actualment de tretze hangars i la previsió decréixeren quatre més. A més, apunten que mentre el 2021 el nombre de passatgers va ser de 5.000, l'any passat es van gairebé doblar amb 11.000, unes dades que "se sostenen aquest 2023".

La delegació andorrana s'ha completat amb la participació del director d'Energia i Transports, Carles Miquel, i l'assessor d'aviació, Guillem Santacreu. La catalana ha estat formada pel secretari de Mobilitat i Infraestructures de la Generalitat de Catalunya, MarcSanglas; el president i conseller delegat d'Aeroports de Catalunya, DanielAlbalate; el director general d'Aeroports de Catalunya, Jordi Candela, i el director de l'aeroport d'Andorra-LaSeu, Òscar Madrid.

tracking