empresa

"Malestar i sorpresa" de l'AGIA per la moratòria a la inversió estrangera

El president del col·legi assegura que la decisió del Govern afectarà al sector

El president d'AGIA, Gerard Casellas i membres de la juntaDiari

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

"Malestar i sorpresa", d'aquesta manera han descrit el Col·legi d'Agents i Gestors Immobiliaris d'Andorra (AGIA) la moratoria que va anunciar Govern aquest dimarts a la inversió estrangera immobiliària.

Tal com han explicat aquest matí en roda de premsa, l'AGIA es va reunir fa quatre setmanes amb la ministra de Presidència, Economia i Habitatge, Conxita Marsol, i asseguren que hi havia bona relació i els demanaven parer en l'habitatge. Ara però, despres de l'anunci de la moratòria han sol·licitat tenir una reunió amb ella, però fins ara no han rebut resposta.

Els col·legiats han destacat que el que més els preocupa és el redactat final de la llei, ja que pot canviar l'estil de treball. De la mateixa manera, el president d'AGIA, Gerard Casellas, explica que la nova mesura afectarà en la demanda i que perdran clients estrangers perquè genera "manca de garantia jurídica". "Ens estranya la moratòria, la decisió canvia les regles del joc al sector i considerem que genera inseguretat jurídica pels possibles inversors", ha assegurat.

tracking