Tres mesos de presó condicional per donar “una petita empenta”

Condemnat el jove acusat d’agredir-ne un altre a la sortida d’un local d’oci nocturn

Façana de la seu de la Justícia.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Tribunal de Corts va condemnar a tres mesos de presó condicional, amb un termini de suspensió de la pena de dos anys, el jove acusat d’agredir un altre noi sens motiu aparent a la sortida del local d’oci nocturn Eivissa Experience, a Andorra la Vella.

Els fets van tenir lloc la matinada del 24 de novembre del 2019, moment del tancament de l’establiment nocturn. Segons el que va exposar el denunciant el dia de la vista, ell es trobava parlant tranquil·lament amb una persona quan de cop i volta un jove el va agafar de la jaqueta, el va llançar a terra i li va donar diversos cops de puny a l’espatlla i el cap. Un d’aquests cops li va fer caure el pont dental.

La versió donada el dia de la vista pel condemnat diferia completament. Segons va explicar aquest darrer, es trobava a la sortida del local quan un noi el va començar a emprenyar. “Li vaig dir que marxés un cop i el segon li vaig donar una petita empenta.” L’acusat va mantenir que el denunciant li va donar un cop de puny i que van acabar enganxant-se en una baralla tots dos. A diferència del que va afirmar aquell dia el denunciant, ell va declarar que tots dos s’havien pegat i va qualificar l’enfrontament com “una baralla de nens”. Al final de la vista l’acusat va lamentar-se per haver donat un cop de puny a l’altre noi, tot i que va explicar que, segons el seu parer, no li semblava “res tan greu per presentar una denúncia”, i que l’única raó que tenia l’altre jove per acusar-lo era perquè algú li pagués el pont dental.

Segons la sentència del tribuna, el condemnat també haurà d’assumir les despeses processals causades en concepte de responsabilitat civil i haurà d’indemnitzar, d’una banda, la CASS i, de l’altra, el noi perjudicat. Segons el dictamen, els imports es determinaran en el període d’execució de la sentència.

tracking