El turista detingut per alcoholèmia.Fernando Galindo

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La policia va detenir un home no resident de 45 anys que conduïa sota els efectes de l’alcohol tal com es va confirmar quan li van efectuar el test d’alcoholèmia un cop va aturar el vehicle.

Segons va informar la policia, el turista circulava per l’avinguda Tarragona, a Andorra la Vella, amb un vehicle amb matrícula francesa quan va ser aturat per dues patrulles de la policia.

Els agents van decidir sotmetre’l a la prova d’alcoholèmia i, segons confirma el cos, l’home va marcar positiu, concretament amb una taxa de 3,21 g/l de sang. A més a més, els agents de la policia, en revisar el vehicle, li va trobar a dins d’una bossa una ampolla de vodka que estava gairebé buida. Finalment, es van endur el turista emmanillat per tal de ser detingut. La detenció es va produir dimarts a la tarda, poc abans de les vuit del vespre.

A més, el cap de setmana el cos de la policia va dur a terme vàries detencions, entre les quals a dos homes per delicte contra la seguretat col·lectiva amb taxes d’1,43 i 0,99 g/l.

tracking