Les obres al carrer Doctor Vilanova.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els treballadors de l’Administració estan d’enhorabona. I és que enguany podran gaudir d’un horari intensiu d’estiu durant més temps del que és habitual en un any normal. Així, el Govern ha acordat allargar l’horari d’estiu d’atenció al públic, i d’aquesta manera l’edifici administratiu estarà obert a partir de dilluns 11 de setembre fins al 29 de setembre entre les 8 i les 14.30 hores. No es tracta, però, d’una mesura que es prengui de manera gratuïta, sinó que obeeix a una bona causa. En concret, la decisió s’ha adoptat a causa de les obres que s’estan fent al viaducte del carrer Doctor Vilanova, adjacent a l’edifici administratiu, i sobre el qual està prevista una intensificació dels treballs durant les tardes. Durant aquest dies les obres inclouen la substitució de les bigues del pont, una tasca delicada que aconsella que es desenvolupi amb l’edifici desallotjat. Es tracta, així doncs, de minimitzar el perill que pot comportar aquesta fase dels treballs que es fan en aquest carrer de la capital.

Segons va informar l’executiu, el personal de l’Administració ja ha estat informat a través de Funció Pública que haurà de realitzar una jornada intensiva de set hores ininterrompudes i finalitzar la jornada laboral a les 15 hores. Una de les activitats que es veuran afectades serà, per exemple, el consell de ministres dels dimecres, per la qual cosa la roda de premsa posterior a aquest acte haurà de tenir lloc en unes altres dependències.

La instal·lació d’una grua de grans dimensions per moure les bigues causarà restriccions, com és el tancament de l’accés a l’aparcament Centre Ciutat des de la plaça Rebés fins al 16 de setembre. Les 30 bigues que sustenten el vial s’han de substituir perquè presenten un estat d’afectació important.

tracking