polèmica

Convivència Cívica Catalana vol crear una "entitat germana" a Andorra

Ángel Escolano, president de l'entitat es reunirà el 29 de setembre a Ordino amb l'objectiu de defensar els drets dels castellanoparlants

Convivència Cívica Catalana a Sant Jordi 2022Convivència Cívica Catalana

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

ÁngelEscolano, president de Convivència Cívica Catalana (una entitat que defensa la utilització del castellà a Catalunya) ha anunciat a través de les seves xarxes socials la voluntat de constituir una entitat similar a Andorra.

Aquest dimecres ens fèiem ressò d'unes declaracions que va fer l'advocat barceloní a través del seu Twitter. "Parlant amb dos amics andorrans hem arribat a la conclusió de què Andorra necessita una autèntica rebel·lió cívica. Andorra necessita que el castellà sigui també cooficial al costat del català. És el necessari per reconèixer l'autèntica realitat del país", explicava el controvertit espanyol.

Dies després d'aquesta piulada ha tornat a les xarxes parlant d'Andorra.Escolanoha anunciat que "el 29 de setembre es reuniran a Ordino un grup de ciutadans andorrans per constituir Convivència Cívica Andorrana, una entitat que defensarà els drets dels castellanoparlants d'aquest país". Assegura també que des de la seva associació i com a "entitat germana", "estarem allí per donar el nostre suport".

tracking