lleure

Grandvalira Resorts ha rebut més de 164.000 visitants durant l'estiu

Les estacions valoren "positivament" el desenvolupament de la temporada d'estiu

Turistes al mirador de Tristaina.grandvalira

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les estacions de Grandvalira Resorts han fet una valoració positiva de l’estiu, superant els 164.000 visitants des de mitjan juny, xifra que suposa mantenir el volum de clients de l’any passat, segons van informar en un comunicat. Van destacar que la novetat de la temporada han sigut els circuits e-bike, que “han tingut una gran acollida”, amb el funcionament dels 94 quilòmetres de trajectes. El director general de Grandvalira Resorts, Juan Ramón Moreno, va indicar que el bon funcionament de l’activitat “anima a seguir treballant per millorar la proposta, ja que encara hi ha recorregut per continuar potenciant més el territori ciclista a l’estació”.

El Funicamp és una altra de les propostes amb èxit, indicant un rècord d’usuaris amb 16.000 persones, a banda de les activitats de natura i el restaurant Racó de Solanelles, segons van assenyalar des de les estacions.

En el cas del domini massanenc, s’han rebut uns 43.000 visitants, una dada lleugerament per sota de la de l’estiu passat, però les estacions remarquen que s’ha vist compensada per un increment del consum mitjà per client. El mirador de Tristaina, però, ha assolit els 65.000 visitants, una xifra lleugerament superior a la de l’any passat.

tracking