GASTRONOMIA

L'Andorra Taste tanca amb més de 35.000 degustacions venudes

Es tracta d'una xifra més del 50% superior a la de l'any passat

Assistents durant l'Andorra Taste.ANDORRA TURISME

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Després de tres dies de ponències i tres més de festa gastronòmica oberta a tot el públic, aquest vespre ha tancat la segona edició de l'Andorra Taste, la Trobada Internacional de Gastronomia d'Alta Muntanya. L'oferta gastronòmica i lúdica de l'Andorra Taste Popular ha convençut locals i visitants, que s'han acostat al carrer dels Veedors d'Escaldes-Engordany per gaudir dels tastets de cuina andorrana però també de les actuacions musicals i les activitats programades, com showcookings o tallers de cuina. Com ha detallat el director general d'Andorra Turisme, Betim Budzaku, "a manca de les darreres dades, ja podem dir que s'han venut 35.000 degustacions, una xifra més del 50% superior a la de l'any passat i que consideràvem tot un èxit".

En aquest sentit, Budzaku també ha apuntat que "són unes dades especialment destacables, sobretot si tenim en compte que el divendres a la tarda va ploure però el públic no es va desanimar i va venir igualment". Des de l'organització s'ha destacat que totes les propostes preparades per la vintena de restauradors i pastissers del país han estat molt ben rebudes pel públic. Entre elles, les més venudes durant aquests dies, i a falta del recompte final, són el 'corder fumat i confitat amb puré de trumfa d'Andorra' del restaurant Beç, i la 'Pizza carbonara' de l'Hincha i la 'QuesAndilla de formatge del país i ortimole', del Sol i Neu Club Hermitage.

tracking