aeroport

Una nova incidència provoca que el vol des de Madrid no pugui aterrar a la Seu

L’avió que havia de fer el trajecte va patir una incidència tècnica i no hi havia un aparell que pogués operar a la infraestructura pirinenca

Un avió d'Air Nostrum a l'aeroport.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El vol de la companyia Air Nostrum que havia de sortir ahir a les 18.30 des de l’aeroport de Madrid fins al d’Andorra-la Seu d’Urgell va ser desviat a l’aeroport de Barcelona per una suposada incidència tècnica i els passatgers van ser trasllats en autobús des de la ciutat comtal fins a la Seu. Ara bé, els viatgers d’aquest vol no van ser els únics afectats. El vol que havia de sortir a les 19.00 hores des de la Seu d’Urgell fins a Madrid també va haver de sortir des de Barcelona.

Un dels passatgers afectats explica al Diari que se’ls va informar d’aquest darrer desviament una hora i mitja abans de la sortida del vol des de l’aeroport de la Seu. Els van explicar que l’avió previst per efectuar el trajecte estava en manteniment i el de substitució era massa gran per aterrar o enlairar-se des de l’aeroport de la Seu. Així doncs, l’alternativa que els van donar va ser anar amb autobús fins a l’aeroport de Barcelona, on van haver d’agafar un avió fins a la capital espanyola. “Arribarem a la una de la matinada en comptes de les 20.30 hores, com estava previst”, va afegir l’afectat. “És una aberració”, va denunciar.

Divendres de la setmana passada, el vol que havia d’anar des de l’aeroport de Madrid fins al d’Andorra-la Seu també va ser desviat a Lleida per qüestions meteorològiques i els passatgers van ser portats en autobús des de la infraestructura de Lleida fins a la Seu d’Urgell. “El servei no està a l'altura i tant la companyia com Govern haurien d’estudiar com solucionar-ho”, lamenta el passatger afectat.

tracking