balanç policial

Detenció de dos homes per furts de mercaderia en diversos locals

La policia arresta un jove per llançar una màquina de tabac per les escales d’un hotel

Dos agents de policia.Fernando Galindo

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Dos homes no residents van ser arrestats a Canillo divendres a la tarda per robar en diversos establiments d’Andorra la Vella i Escaldes, segons va informar ahir la policia. Els detinguts, de 43 i 19 anys, van ser interceptats en un vehicle Mercedes Benz E de matrícula francesa on portaven 22 perfums de diferents marques i dues ulleres de sol que el cos de seguretat considera que havien sostret de comerços. El valor de la mercaderia ascendeix a 1.500 euros de preu venda al públic.

El cos també va intervenir diumenge al matí en un hotel del Pas de la Casa per controlar un jove que havia destrossat una màquina de tabac. L’home, de 25 anys i no resident al país, va ser arrestat per haver llançat la màquina expenedora per unes escales de l’establiment. L’aparell va quedar “inutilitzable” i té un valor d’uns 2.000 euros. El jove està acusat d’un delicte de danys.

També ahir el cos va fer una detenció d’un resident de 25 anys per desobediència i injúries als agents. El servei d’ordre va especificar que el jove va “cridar i fer un gest despectiu” als agents quan va passar el vehicle oficial pel seu costat. Van voler controlar l’home i demanar-li els motius de l’acció i el jove va tenir “una actitud hostil i injuriosa envers els agents”, segons recollia el comunicat de la policia.

AVANÇAMENTS I EXCÉS DE VELOCITAT

Un policia fora de servei va intentar aturar un conductor que feia maniobres il·legals, circulava amb excés de velocitat i avançava en llocs on no estava autoritzat. L’agent el va seguir des d’Escaldes fins a Ordino, on finalment els companys del cos de seguretat van aconseguir interceptar l’home. El conductor, de 44 anys, va donar positiu a la prova d’alcoholèmia amb una taxa d’1,59 grams per litre de sang. Els agents també van arrestar tres conductors més per conduir ebris.

tracking