Cultura

Projecte conjunt dels esbarts andorrans pel Contradans

La tercera edició del festival de dansa i cultura reuneix a companyies de prestigi

Presentació del festival Contradans 2023Esbart Valls del Nord

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La tercera edició del festival de dansa i cultura tradicionalContradanscelebrarà els dies 13, 14 i 15 d'octubre a Ordino amb una nova aposta per la qualitat i les companyies de prestigi.

El grup valencià MareaDanzaserà un dels plats forts amb l'espectacle 'Rebel·lió', una visió que confronta la fredor de les màquines amb l'essènciade l'àmbit rural. L'actuació serà a l'Auditori Nacional d'Andorra el dissabte 14 d'octubre a les 21 hores.

Una altra aposta innovadoraésla de la Llançadora, la Xarxa de dansa d'arrel de la Catalunya Central, Esbart Vila de Sallent, EsbartDansajovede Navàs i Esbart Sant Jordi de Gironella. Oferirà l'espectacle 'Fiblades' unrelatatravésde la sansa del llegat tèxtil que comparteixen les tres poblacions. L'actuació també serà a l'Auditori Nacional el divendres 13 a les 21 hores.

D'altra banda, el grup artístic Pyrene 430 interpretarà música i dansa inspirada en els ritmes i danses tradicionals d'Euskal Herria i Catalunya, el dissabte 14 d'octubre ales12 hores a la plaça d'Ordino. De la mateixa manera, l'Esbart Ciutat Comtal representarà l'espectacleEN5D, el dissabte 14 d'octubre a les 17 hores a la plaça d'octubre.

Per finalitzar el festival, els tres esbarts del país, l'Esbart Santa Anna, l'Esbart Sant Romà i l'Esbart Valls del Nord oferiran l'espectacleDSentir. Serà el diumenge 15 d'octubre a les 12.30 hores a la plaça d'Ordino.

tracking