Salut

Albert Dorca aposta per “reenfocar el col·legi cap al col·legiat”

Mantenir “la bona relació” amb el ministeri, l’altre gran objectiu de la junta electa

El nou president dirigint-se a l'assemblea.Fernando Galindo

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Albert Dorca, nomenat president del Col·legi de Metges a l’assamblea que es va celebrar dijous al vespre, va situar com a prioritats “seguir la bona relació actual amb el ministeri, i amb el SAAS i la CASS, i seguir amb els processos que s’inicien o continuen de la història clínica, la recepta electrònica, l’atenció continuada amb el SAAS, les permanències mèdiques o la comissió sanitària per a l’acord d’associació amb la UE”. Dorca es va mostrar satisfet per la feina feta pel col·legi, tot assegurant que havia tingut un efecte positiu entre el col·lectiu i que havia servit “per agafar embranzida” i aconseguir que molts professionals volguessin participar en la feina. Segons Dorca, el col·legi va tenir oferiments de col·legiats “per ajudar en diferents àmbits”, i va remarcar que volen intentar “reenfocar el collegi cap al col·legiat, millorant aspectes relatius a la comunicació, l’accés a la junta i la formació”, entre d’altres.

Dorca també va explicar que durant els últims tres anys i fent front a la pandèmia de la covid “hem tingut molta feina legal, hem participat en comissions per al desenvolupament d’apartats de la Llei de professions titulades i de la Llei de professions sanitàries”. El nou president del Col·legi de Metges va destacar que “hem refet el conveni amb la CASS, hem aconseguit negociar un augment de tarifes per al 2023, amb un full de ruta tarifari per als anys vinents, i seguim alguns projectes ja iniciats, com ara la pàgina web del COMA”. Segons Dorca, aquestes millores permetran que hi hagi un espai d’intranet per als professionals que facilitarà la comunicació entre els col·legiats.

La junta liderada per Dorca va ser l’única que va concórrer a les eleccions convocades. Una junta continuista en la qual també repeteixen Roser Bellmunt, Xavier Avellanet i Frank Garcia, que seran secretària, tresorer i vocal, respectivament. La segona vocal serà Odile Sarroca

tracking