Ferida una motorista de 17 anys a la capital

Durant el diumenge s'han registrat tres accidents al Principat

Un vehicle de la policia.

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un total de tres accidents han tingut lloc avui al Principat. Una dona resident de46anys ha resultat ferida aquest matí en patir un accident de trànsit a Escaldes-Engordany. La policia ha informat que el succés ha tingut lloc a les 11.46 hores a la carretera general 2. En l'accident s'ha vist implicat un sol vehicle, un turisme FordFiestaamb matrícula andorrana. La dona ha estat traslladada a l'hospital amb ferides lleus.

La policia ha rebut el segon avís minuts més tard. Un home no resident de 26 anysha resultatferit en un accident de trànsit a la carretera general 2 a Canillo. En el sinistre s'ha vist un vehicle implicat, una motocicleta YamahaYZFamb matrícula espanyola. El conductor ha estat traslladat a l'hospital amb ferides lleus.

Una jove de17anys ha resultat ferida aquestatardaen patir un accident de moto a la capital. La policia ha informat que el succés ha tingut lloc a les 17.15 hores a la carretera general 1. En l'accident s'ha vist implicada la motocicletaKymcoGrandDinki un turisme Opel Corsa ambdós amb matrícula del Principat. La jove ha estat traslladada a l'hospital amb ferides lleus.

tracking