Medi ambient

La gossera, sorpresa per les acusacions

El ‘tiktoker’ Héctor Quintana denuncia una mala experiència en l’adopció d’un gos

Gossos a la gossera.ARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Fonts properes a la gossera van afirmar ahir en declaracions al Diari que senten sorpresa arran de la denúncia formalitzada davant del Govern pel tiktoker andorrà Héctor Quintana, arran d’una suposada mala experiència en l’adopció d’un gos. Aquestes mateixes fonts van assegurar que Quintana no va posar-se en contacte amb la direcció de la gossera per resoldre qualsevol queixa o problema abans de portar el cas a l’executiu, quan “el més lògic” hauria estat mirar de resoldre-ho prèviament amb els responsables de l’equipament.

En aquest moment, van puntualitzar, l’entitat GosSOS, encarregada de gestionar la gossera en règim de concessió, està recollint tota la informació necessària per esvair qualsevol dubte sobre el cas i demostrar que la gestió de l’equipament s’ha fet correctament. L’associació, a més, està tranquil·la i va afirmar que col·laborarà amb el Govern en tot el que li requereixi sobre la denúncia.

De manera paral·lela, aquesta publicació va posar-se en contacte amb el director de la gossera, Jesús Cardesín. Preguntat per les queixes d’alguns usuaris sobre el fet que la gossera posi traves a l’adopció a les persones solteres, Cardesín va negar els fets i, a tall d’exemple, va assegurar que aquesta mateixa setmana s’ha donat en adopció un gos a un noi que viu sol. El director de l’equipament va lamentar els “rumors” sobre la gossera i va afirmar que “se n’està fent un gra massa”.

REBOMBORI A LES XARXES SOCIALS

Abans de denunciar el cas davant de Govern, Quintana va llançar les acusacions contra la direcció de la gossera a les xarxes socials. Va fer-ho la setmana passada al seu compte de TikTok, la popular plataforma de vídeo. En el vídeo Quintana acusa l’equip que gestiona l’equipament, sempre segons les seves paraules, d’importar gossos il·legalment i que no hi hagi documentació sobre els animals, i fins i tot suggereix que s’està fent negoci amb els animals. A més, el tiktoker arriba fins al punt d’alçar el dit contra una de les voluntàries de l’espai. El rebombori que les denúncies han despertat a les xarxes socials ha deixat estupefacta GosSOS, l’entitat que gestiona la gossera.

tracking