Successos

Un vídeo amb insults a la policia que poden ser delicte d'odi

El creador de continguts ElmillorR qualifica de "subnormals" els integrants del cos de seguretat

El creador de continguts Elmillor en un moment del vídeo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El youtuber ElmillorR ha publicat un vídeo a X, l'antiga xarxa Twitter, on insulta reiterades vegades a la policia que ha provocat que el cos de seguretat d'Andorra es mantingui alerta pels continguts que puja a les xarxes el jove per si són constitutius d'algun delicte. Elmillor afirma en la gravació en un relat en castellà que l'ha aturat la policia en un control d'alcoholèmia on tot ha anat bé perquè ha donat negatiu "però el problema ha sigut quan, com sempre, per norma general, dona la casualitat que el policia és un puto subnormal, amb infules de grandesa, un puto pringat on l'únic moment on se sent amb capacitat de ser superior a algú és quan para a algú en un control".

El creador de continguts assenyala que al final ha acabat tot bé "i m'ha deixat marxar" i que ha fet el vídeo "perquè vull confirmar el que la gran majoria pensa i és que el col·lectiu d'humans que formen el 100% dels cossos de policia són tots uns putos subnormals". I afegeix que "si ets policia, probablement ets gilipollas" i comenta que "alguna excepció hi haurà però encara no he conegut ningú".

La policia ha indicat que tant el cos com la fiscalia tenen coneixement dels insults d'aquest vídeo però que per prendre alguna mesura s'ha de verificar si es dirigeix a la policia d'Andorra perquè parla en general dels cossos de seguretat "tot i que sembla que parla d'Andorra". Des del servei d'ordre han assegurat que s'estan estudiant les accions que es poden adoptar per les manifestacions que fa el youtuber i s'està analitzant si hi ha elements per atribuir un possible delicte d'odi al jove i s'està analitzant amb la fiscalia si amb els qualificatius que ha fet públics el creador de continguts "està injuriant el cos". La decisió s'espera que no trigui gaire a arribar i si es determina que hi ha indicis de delicte en el contingut del vídeo es procediria a controlar i interrogar el jove amb les conseqüències que pugui comportar, ja que podria acabar detingut. I han incidit que "si fa continguts més explícits" es consensuaria amb la fiscalia les accions a emprendre contra ElmillorR.

tracking