Cultura

Vuit pòdcasts sobre la història dels monuments del país

El primer capítol es publicarà a finals de setmana i tractarà sobre el personatge de Sant Pere

El primer episodi tractarà sobre el Sant Pere, pintat al segle XII pel mestre de Santa Coloma, i que ara es pot visitar a l'Espai Columba.Govern

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'àrea de Museus i Monuments del ministeri de Cultura, juntament amb Culturàlia, llença una sèrie de vuit capítols de pòdcast sobre les històries dels monuments i museus del país. El primer episodi tractarà sobre el Sant Pere, pintat al segle XII pel mestre de Santa Coloma, i que ara es pot visitar a l'Espai Columba.

Govern indica que la col·lecció de pòdcasts també inclouran un episodi dedicat a la baronessa de Casa d'Areny-Plandolit, assassinada per un amant rebutjat, així com episodis dedicats a la Casa Rull, la Farga Rossell o el Museu Postal. També inclouran la història d'alguns vehicles exposats al Museu Nacional de l'Automòbil, les pintures de Sant Miquel d'Engolasters i el lleó de les pintures de Sant Martí de la Cortinada.

Cada capítol tindrà una durada aproximada de 20 minuts i es podran descarregar gratuïtament a la web de museus.ad. El primer episodi es publicarà a final de setmana, i la resta, fins a completar els vuit, s'aniran afegint amb una periodicitat quinzenal.

tracking