La policia vol la detenció del youtuber ElmilloR

El cos de seguretat considera que el vídeo publicat constitueix un delicte contra l’honor

El creador de contingut ElmilloR.arxiu

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La policia demana l’arrest del youtuber ElmilloR, que va publicar a les xarxes socials un vídeo insultant els policies del Principat. El cos de seguretat es troba a hores d’ara recopilant el màxim d’informació en relació amb ElmilloR per tal d’enviar-la a la Batllia i que judicialitzi el cas, segons van informar ahir fonts properes a la policia, i la intenció és que es pugui presentar la informació aconseguida avui mateix. El cos considera que el creador de contingut va cometre un delicte contra l’honor i va amenaçar i injuriar el servei de la policia.

El vídeo en qüestió es va publicar a X, l’antiga xarxa Twitter, i hi apareix el youtuber ElmilloR insultant en reiterades ocasions la policia. A la gravació, en castellà, ElmilloR explica que el va aturar la policia en un control d’alcoholèmia i que va donar negatiu. “El problema ha sigut quan, com sempre, per norma general, dona la casualitat que el policia és un puto subnormal, amb ínfules de grandesa, un puto pringat on l’únic moment on se sent amb capacitat de ser superior a algú és quan para algú en un control”, diu al vídeo. El creador de contingut assenyala que finalment tot va sortir bé i el van deixar marxar, però que ha fet el vídeo “perquè vull confirmar el que la gran majoria pensa, i és que el col·lectiu d’humans que formen el 100% dels cossos de policia són tots uns putos subnormals.” I afegeix que “si ets policia, probablement ets gilipollas”, i conclou que “alguna excepció hi haurà, però encara no he conegut ningú”.

En poques hores, el vídeo va aconseguir milers de reproduccions i centenars de respostes. Des del Col·lectiu de Funcionaris de Policia (CFPA) esperen que la justícia actuï en conseqüència i argumenten que “no es poden tolerar actituds com la d’aquesta persona, i menys amb el ressò que està tenint, aprofitant-se de la seva professió”. El sindicat també apunta que “la llibertat d’expressió acaba quan comencen les difamacions”, i diu que si bé és cert que el youtuber no es refereix textualment als policies d’Andorra, resultaria evident que els afectats pels insults del youtuber són ells, ja que ElmilloR viu al Principat. “No es pot menysprear públicament d’aquesta manera i que tot quedi com si res”, conclouen des del col·lectiu de funcionaris, que coincideixen amb les fonts policials consultades pel Diari que el creador del contingut ha “injuriat, insultat i menyspreat la policia”.

tracking