Ensenyament

Andorra dona suport a la nova estratègia educativa del Consell d'Europa

Bardina ha participat en la 26a conferència sobre l'educació Estrasburg

Bardina en la 26a conferència d'educació del Consell d'EuropaGovern

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El secretari d'Estat, Educació i Universitats, Josep Anton Bardina ha participat a la 26a sessió de la conferència permanent dels ministres d'Educació del Consell d'Europa, que se celebra avui i demà a Estrasburg. Durant la conferència, Bardina ha exposat el conjunt d'accions impulsades als centres educatius del país per promoure els valors democràtics: l'educació basada en el respecte dels drets humans i el desenvolupament sostenible, la lluita contra l'assetjament i la protecció dels drets de les persones en les tecnologies digitals.

D'altra banda, el secretari d'Estat d'Educació i Universitats ha destacat el compromís continuat d'Andorra amb l'educació, des de la presidència del Comitè de Ministres el 2012 fins a la declaració de Reykjavík del maig d'aquest any.

Amb aquesta conferència de ministres, s'estableixen les bases per a la nova estratègia educativa del Consell d'Europa 2024-2030, "Prioritat als aprenents", que s'està elaborant d'acord amb l'Agenda 2030 de les Nacions Unides i es confirma el compromís d'Andorra en aquestes iniciatives.

tracking