Accident d'una motorista a Encamp

El sinistre s'ha produït a la rotonda abans de Valira Nova

El motorista ferit a un accident a la General 2

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Una motorista de 31 anys ha resultat ferit en un accident que s'ha produït passats dos quarts de quatre de la tarda a la General 2, a la rotonda abans d'arribar a la urbanització Valira Nova. El sinistre ha tingut lloc al punt quilomètric 3,5 per la topada d'una motocicleta Yamaha YC que conduïa la dona i un turisme Ford Ka, els dos vehicles amb matrícula del Principat, segons ha informat la policia. La motorista no ha patit lesions de gravetat, segons han indicat des de l'hospital.

El cos de seguretat ha rebut l'avís de l'accident a les 15.42 hores i els agents s'han traslladat al lloc del sinistre on també s'han desplaçat els serveis mèdics i agents de circulació d'Encamp.

D'altra banda, un resident de 28 anys ha resultat ferit en un accident a Escaldes-Engordany. Dos vehicles, una camioneta cisterna Land Rover Defender i una camioneta bloquet Fuso Canter, ambdós amb matrícula del Principat han col·lidit a les 10.55 a l'avinguda Consell de la Terra. El passatger del vehicle Fuso ha estat traslladat a l'hospital.

tracking