Aparatós accident amb un ferit a Encamp

Dos vehicles implicats en el sinistre a la general 2, a l’altura de la deixalleria

Els dos cotxes accidentats a la sortida d'Encamp.Fernando Galindo

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un home de 36 anys va resultar ferit ahir al vespre en un accident de circulació que va tenir lloc a la carretera general 2, a la sortida d’Encamp en direcció Canillo, en concret a l’altura de la deixalleria. El cos de policia va indicar que havia rebut l'avís per l'accident poc abans de les 20 hores i, segons van informar fonts del cos de bombers, el resident va ser traslladat ferit a l'hospital per rebre atenció iposteriormentdonat d'alta.

A conseqüència de l’accident de circulació, el departament de Mobilitat va activar el pas alternatiu de vehicles a l’esmentada carretera, un fet que va provocar importants retencions a la zona. D’aquesta manera, pels volts de les nou de la nit la cua de vehicles arribava fi ns al Funicamp.

A aquesta hora, els serveis d’emergència que van intervenir a l’accident ja havien evacuat els possibles ferits de l’accident i els membres dels bombers estaven netejant la via per tal que la circulació es restablís al més aviat possible.

Els turismes, un Honda Civic i un Renault Clio, ambdós amb matrícucla andorrrana, van quedar força danyats. Van col·lidir per raons que encara es desconeixen amb la paret lateral a la carretera.

D'altra banda, un home resident de 46 anys va resultar ferit en un accident a la capital. La policia informa que l'accident va tenir lloc a les 18.34 hores a l'avinguda Consell d'Europa. En l'accident es van veure implicats tres vehicles; dos turismes Seat Ibiza i un Suzuki Vitara, tots amb matrícula del Principat. El conductor d'un dels Seats Ibiza va resultar ferit i traslladat a l'hospital on posteriorment va ser donat d'alta.

Aquest van ser dos dels diversos accidents que van tenir lloc durant la jornada d’ahir.

Els cotxes accidentats a la sortida d'Encamp

tracking