MÚSICA

La nova gira d'Antònia Font aterrarà a Escaldes el 2024

Els mallorquins actuaran a la sala del Prat del Roure el 4 d’octubre

El grup farà actuacions de petit format.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El grup mallorquí Antònia Font va anunciar ahir una nova gira de concerts en format reduït, en teatres, que recorrerà durant l’any vinent diverses ciutats de Catalunya, les Balears, el País Valencià i que també inclou Andorra. Al Principat actuarà el 4 d’octubre a la sala escaldenca del Prat del Roure. Antònia Font, referent de la música en català, va aturar el projecte conjunt el 2013 després de 16 anys de carrera professional, però l’any passat tornava amb la publicació del disc Un minut estrosboscòpica i una gira de concerts en grans escenaris i festivals.

I ahir a través de les xarxes socials anunciava que “la tornada s’ha fet curtai després d’aquests concerts de gran format ens hem quedat amb ganes de seguir”, però “d’una manera més íntima, petita i propera”. Seran divuit concerts que arrencaran el 26 de gener al Teatre Auditori de Sant Cugat del Vallès (Barcelona). El concert d’Escaldes, organitzat pel comú, serà un dels darrers. Després de Sant Cugat passarà per Granollers, Barcelona, Palma, Reus, Manresa, Vic, Sabadell, València, Talarn, Tarragona, Roses i Sant Feliu de Guíxols. Un cop hagi actuat al Principat encara quedaran dues cites més: Viladecans i Girona.

Les entrades per a la nova gira es posen a la venda a partir de dimarts dia 3 a les onze del matí a través del portal web del grup, antoniafont.cat.

tracking