Mor un conductor andorrà en un xoc frontal a la C-14

L'accident es va produir ahir a les onze de la nit amb tres vehicles amb matrícula del país implicats

Un dels cotxes accidentats ahir la nit a la C-14Cynthia Sans

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un andorrà de 30 anys, G. S. R., va morir anit en un accident a la C-14, al terme municipal de Fígols i Alinyà. El sinistre es va produir pel xoc frontal entre el vehicle que conduïa el difunt i un altre, i la posterior envestida d'un camió, segons informa el Servei Català de Trànsit. Els dos turismes es van incendiar però es va poder treure els dos conductors fora dels vehicles, indica Trànsit. Els mossos d'esquadra ha explicat aquest matí que els dos cotxes que van topar tenien matricula del Principat, i també el camió que va impactar posteriorment contra els dos vehicles ja accidentats.

L'accident va tenir lloc en el punt quilomètric 166,3, a la comarca de l'Alt Urgell, en un tram de línia continua. La conductora de l'altre cotxe implicat en el xoc es troba en "estat greu", segons han assenyalat des del cos de policia català. La dona va ser traslladada anit a l'hospital Arnau de Vilanova de Lleida per ser atesa de les múltiples fractures que hauria patit per la topada.

La carretera va estar tallada en els dos sentits de la circulació, el que va provocar retencions, i no es va normalitzar el trànsit fins a la 1 de la matinada. Els mossos estan elaborant l'atestat per determinar les causes de la topada mortal.

Trànsit indica que es van activar dues ambulàncies del SEM, cinc patrulles dels mossos, deu dotacions dels bombers de la Generalitat. Els agents del cos de salvament es van encarregar de les tasques d'extinció de l'incendi amb línies d'aigua i d'escuma, de la retirada dels vehicles i de la neteja de la via.

Funeral dimecres

El jove traspassat com a conseqüència de l'accident és lauredià i l'església parroquial de Sant Julià acollirà dimecres la missa funeral de comiat a les 11 hores.

Punt de la C-14 de l'accident on va morir un andorrà anit a Fígols i Alinyà

tracking