FEDA amplia la xarxa de calor a les escoles andorrana i espanyola d'Escaldes

Les obres s'iniciaran aquest octubre per poder donar el servei al novembre

Escola Andorrana Escaldes Maria MolinerFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'escola andorrana i espanyola de primeraensenyançaque es troben a l'edifici escolar de Fiter i Rossell d'Escaldes-Engordany s'embarquen a la xarxa de calor i fred de FEDAEcoterm. L'edifici és el segon centre escolar que utilitzarà aquest tipus d'energia, sostenible tal com va fer prèviament elLycéeComte de Foix d'Andorra la Vella.

L'adjudicació dels treballs esfarande forma urgent perquè el servei pugui estar disponible a partir d'aquest mateix hivern. Les obres s'iniciaran aquest octubre per poder donar servei al mes de novembre, reduint alhora les emissionsCO₂.

Renovació escola francesa de Sant Julià

El Govern ha aprovat avui l'adjudicaciódels treballsper renovar el pati interior de l'escola francesa de Sant Julià de Lòria. L'adjudicació ha recaigut sobre l'empresaProgecS.Aper un import de 522.683,65 euros amb un termini d'execució de sis mesos. Les obressónper solucionar els problemes de l'estat del paviment i alhora construir un cobert per resguardar els infants del sol.

Impermeabilitat de la Duana

Alhora s’ha donat llum verda a l’adjudicació dels treballs de refecció de la coberta de la Duana de Sant Julià de Lòria, que ha recaigut sobre la mateixa l’empresa per un import total de 261.772,36 euros i un termini d’execució de tres mesos.

Bàtxelor en educació social

El Consell de Ministres ha aprovat avui el pla d'estudis del noubàtxeloreneducaciósocial de la Universitat Carlemany. Els titulats podran treballar en diferents contextos com a educadors socials. El pla d'estudis té una càrrega de treball de 180crèditeuropeus i la durada és de tres cursos acadèmics a temps complet dividits en sis semestres.

tracking