Tres detinguts per agredir un home al Pas de la Casa

L’altercat va passar en un bar cèntric i la policia en desconeix l’origen

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El cos policial va detenir dilluns passat a la nit tres homes per agredir-ne un altre al Pas de la Casa. La víctima va patir ferides que van fer necessari l’ingrés a l’hospital. Elsagressors, de 28, 45 i 48 anys d’edat,respectivament, van protagonitzaruna baralla en què hi hauria implicat un quart home de40anys, segons va explicar el cos d’ordre. Aquest darrer és el que va resultar ferit de major consideració. Els aldarulls van ocórrer prop d’un bardel centre de la localitatencampadana i els quatre es trobaven sota els efectes de l’alcohol.

El comunicat de la policia cita la declaració d’alguns dels testimonis que van presenciar com els tres arrestats estaven agredint el quart home que va ser traslladat i ingressat a l’hospital Nostra Senyora de Meritxell. El detingut de 45 anys també va haver de rebre assistència inicialment al centre mèdic.

La policia va assenyalar que es desconeix l’origen de l’enfrontament que va derivar en la baralla i l’agressió, però la informació recollida indica que dos dels implicats ja haurien tingut un conflicte previ a la batussa que va succeir durant la matinada i que va acabar amb tres detinguts.

tracking