Dos projectes valencians guanyen el premi d'Innovació Educativa

L’Escola Andorrana de Segona Ensenyança de Santa Coloma ha estat premiat en la secció nacional

Entrega dels Premis Maria GeliConsell General

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Una desena de projectes han participat en la tercera edició dels Premis d'Innovació Educativa que organitza el Consell General amb la col·laboració deGam21, espai de reflexió educativa.Dos projectes valencians en la categoria internacional i una proposta de l'Escola Andorrana de Segona Ensenyança de Santa Coloma en la secció nacional han estat guardonats aquest any.

Els guanyadors del Premi Maria Geliinternacional, dotat amb 12.000 euros han estat de forma conjunta dos projectes presentats per centres educatius del País Valencià. En concret, s'han reconegut les propostes 'Banda a l'escola' de l'IES Andreu Sempere d'Alcoi i 'ExpresARTE: Unpaseopor lahistoriaconmuchoarte' del CEIPFedericoMaicasdel Torrent de València. Cadascun dels guanyadors s'endú 6.000 euros.

Pel que fa a la secció nacional del Maria Geli, el guardó, dotat amb 3.000 euros, ha recaigut en el projecte 'Altres Veus' de l’Escola Andorrana de Segona Ensenyança de Santa Coloma. El jurat dels Premis Maria Geli 2023 està format Carme Alemany, Joaquim Dolz, Florenci Pla i Miquel Àngel Prats amb llarga experiència en la docència, la psicologia i la pedagogia.

tracking