La policia deté una dona de 56 anys per manipular receptes mèdiques

La dona falsificava les dates i el text d’una recepta caducada des de l’abril del 2022

Unes manilles.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La policia va detenir dimarts al matí una dona de56anys per presumptament manipular receptes mèdiques. La Caixa Andorrana de SeguretatSocial(CASS) va posar unadenúnciaal cos de seguretat contra la dona, que a través de la manipulació de les dates i part del text d’una recepta caducada hauria estatadquirintmedicaments en diverses farmàcies, entre l’abril del 2022 i el març del 2023, amb un perjudici per a laCASSde més de 4.000 euros.

D’altra banda, la policia va arrestar ahir un home no resident decinquantaanys per falsificar certificats d’experiència laboral per tal d’obtenirun permís de residència i treball.

El cos també va informar del xoc d’una furgoneta contra diversos cotxes estacionats a l’avinguda Sant Antoni, a la Massana, ahir a les 6 hores. S’hauria desviat de la carretera i hauria xocat almenyscontra dos vehicles. El cos va informar que només es van registrar danys materials i es va procedir a la detenció del conductor, de 21 anys, per donar positiu en drogues al volant.

Un altre accident va tenir lloc ahir al matí al carrer Prat de la Creu quan un motorista de 17 anys va col·lidir amb un cotxe, ambdós amb matrícula andorrana.

La policia també va informar de la detenció d’un home de 53 anys amb 1,55 d’alcoholèmia.

tracking