Cultura

Concurs de fotografia en motiu del dia de les biblioteques

El guanyador s'endurà un val de compra de llibres valorat en cent euros

La Biblioteca Nacional romandrà tancada avuiARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Biblioteca Pública del Govern organitza un concurs de fotografia a través d'Instagram amb motiu del Dia internacional de les biblioteques el 24 d'octubre. Els participants hauran de fer un 'bookface' i publicar-lo al seu perfil de la xarxa social fent servir l'etiqueta #concursbookface.

El bookface consisteix en una fotografia creativa en la qual es tracta de fondre’s amb la imatge de portada d’un llibre, encaixant la cara, i alguna altra part del cos, si és necessari, i fer-ho amb més o menys tècnica, gràcia i imaginació.Com a model, la Biblioteca Pública del Govern en publicarà un al compte d’Instagram cada divendres i s’etiqueta amb #bookfacefriday. El premi per a un sol participant consisteix en un val de compra de llibres valorat en 100 euros i entrades per a 2 persones per als museus del país.

Poden participar al concurs totes les persones residents a Andorra que disposin d’un compte a Instagram. Cada persona pot presentar un màxim de 5 fotografies. La data límit per participar al concurs és el 31 d’octubre del 2023. Les bases completes es poden consultar ahttps://www.catalegbiblioteques.ad/index.php?lvl=cmspage&pageid=4&id_article=4 17.

tracking