Seguretat

Detingut un home per agredir la dona davant del fill

Els fets van tenir lloc durant la mitjanit de dimecres en un pis d'Andorra la Vella

Un agent i un cotxe de la policia.Fernando Galindo

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

La policia va detenir aquesta setmana un home com a presumpte autor d’un delicte contra la integritat física i moral per violència de gènere. L’arrestat, de 44 anys d’edat, va començar a trencar diversos objectes del domicili amb una actitud molt agressiva, va remarcar la policia en un comunicat de premsa difós ahir. Quan la dona va intentar calmar-lo, l’home va agredir-la davant el fill menor de la parella. Els fets van tenir lloc a Andorra la Vella durant la mitjanit de dimecres.

D’altra banda, la matinada de divendres la policia va detenir el conductor d’una motocicleta per circular amb una taxa d’alcoholèmia de 2,10 grams d’alcohol per litre de sang i, per tant i tal com preveu la legislació vigent, haurà d’assumir responsabilitats penals (el topall mínim és de 0,8 grams per litre de sang per als conductors no professionals). Els agents del cos d’ordre van poder controlar l’home, de 32 anys, quan circulava per l’avinguda Santa Coloma, d’Andorra la Vella, fent ziga-zagues i envaint en algun moment el carril contrari, segons detalla l’informe de la policia.

Finalment, fonts de la policia també van informar que agents del cos han detingut en els darrers dies un home de 28 anys com a presumpte autor d’un delicte contra l’administració de justícia per conduir un vehicle amb el permís de circulació retirat.

tracking