Codi Lila

La policia deté un home acusat d'haver violat la seva parella sentimental

L’arrestat ja constava al sistema policial per haver comès altres robatoris el 2021 i 2022

L'edifici central del cos policial.Fernando Galindo

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

La policia va detenir divendres al migdia un home de61anys no resident al paíspels diversos robatoris que haviacomèsanteriorment al Principat i a altres territoris europeus sota diferents identitats i nacionalitats. El motiu de l’arrest va ser la identificació amb documentació falsa i se’l va localitzar als voltants d’un centre comercial de la capital per furtar mercaderia, després de controlar un altre home a l’interior de l’establiment robant videojocs. La policia va informar que els dos implicats, que actuaven junts, ja havien comès un altre furt per un valor inferior a 600 euros dijous a la tarda. El cos va assegurar que l’arrestat ja constava al sistema policial, tot i que amb una altra identitat, per accions similars comeses els anys 2021 i 2022. El cos “n’estava molt pendent”, perquè afirma que sabien que solia venir al país. En el moment de la detenció duia a sobre més de 3.500 euros en efectiu i un estri per treure alarmes dels productes.

Els agents van arrestar també divendres un home no resident de 36 anys acusat d’un delicte contra la llibertat sexual per violació. La dona, amb la qual el pressumpte agressor mantenia una relació sentimental des de feia pocs mesos, va requerir la presència del cos al seu domicili. Els agents van activar el codi lila i van trobar a l’home menys d’una hora després a Andorra la Vella, ja que ja no era al pis des d’on va trucar la víctima quan va arribar-hi la patrulla.

D’altra banda, un home de 26 anys no resident va ser arrestat la matinada del dissabte amb un positiu d’alcoholèmica d’1,62 g/l de sang. El conductor circulava fent ziga-zagues per l’interior del túnel del Pont Pla en sentit ascendent quan va ser enxampat per la policia. En el moment de voler aturar-lo, el conductor va fer cas omís dels senyalsi va accelerar per saltar-se el control. Els agents van iniciar aleshores la persecució del vehicle, interceptant-lo a la carretera d’Anyós.

tracking