Esports

Espai de recuperació dels esportistes al Centre de Tecnificació

La zona facilitarà els treballs de millora de lesions dels esportistes

Vista del Centre de Tecnificació Esportiva d'Ordino.ARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Consell de Ministres ha aprovat avui la licitació de les obres per ubicar la zona de recuperació dels esportistes del Centre de Tecnificació Esportiva d'Ordino. L'objectiu és oferir un servei integral per a la millora de rendiment esportiu dels esportistes becats al programa ARA i per als esportistes dels programes d'alt nivell de les federacions nacionals.

El nou espai facilitarà nous procediments de treball de recuperació de lesions dels esportistes i la readaptació esportiva. Alhora es posarà a l'abast elements bàsics als processos diaris de recuperació activa de les càrregues d'entrenament. De la mateixa manerasuposaràuna millora per potenciar el país per acollir estades d'equips i esportistes.

Ambaqueststreballs es donen per finalitzats els espais previstos al projecte inicial de l'actual edifici delCTEO.

Rehabilitació de Santa Bàrbara

El Consell de Ministres ha aprovat avui la licitació dels treballs de rehabilitació de l'església de Santa Bàrbara d'Ordino. L'objectiu de les obres és millorar les condicions generals de salubritat i conservació dels fonaments, els murs, la coberta, els tancaments i dels revestiments, i alhoradotar l'església d'un servei d'electricitat i d'il·luminació renovat.

Nova voravia

El Govern ha aprovat la licitació del primer tram del projecte d'eixamplament de la carretera general entre la Massana i Erts. En concret els treballs licitats contemplen l'ampliació de la CG-4 per fer la nova voravia continua d'uns 150 metres al costat de la muntanya. Quan es finalitzi l'obra el vianant tindrà un tram continu de voravies d'uns 600 metres, des de la darrera rotonda del nucli de la Massana en direcció nord.

tracking