Fuig d'un control policial i és investigat per tràfic de drogues

Durant la persecució dos vehicles de la policia van patir danys

Agents de policia en un control.F. G.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La policia va detenir el dilluns al vespre un home de26anys després que la matinada del mateix diasesaltés un control policial a la capital i fugís a tota velocitat. La policia va procedir a interceptar-lo en un segon vehicle i durant la persecució els dos cotxes policials van patir danys. El conductor va fer cas omís als senyals dels agents.

El cos de seguretat vaprocedira identificar el vehicle i seguit van iniciar lacercadel cotxe i del conductor. La recerca es va centrar a Encamp seguint el recorregut del conductor que se li atribueixen diversos antecedents per possessió i tràfic de drogues. Per aquesta raó la policia va sospitar que la fugida podria estar relacionada amb algun delicte contra la salut pública.

Posteriorment, l'home es va presentar a les dependències policials acompanyat d'un familiar, en aquell moment la policia va procedir a la seva detenció perpresumpteautor contra la funció pública, contra la seguretat col·lectiva i contra la salut pública.

El dimarts es va efectuar el registre al seu domicili amb l'autorització de la Batllia. Els investigadors van trobar indicis que podrien apuntar a un presumpte tràfic. De la mateixa manera, els agents també creuen que, durant la fugida, l’arrestat podria haver-se desfet d’algun paquet que podria contenir estupefaents. Durant la fugida la policia destaca que no viatjava sol. L’acompanyava una altra persona que, a hores d’ara, no ha estat localitzada.

Durant la recerca, en un edifici proper a l’immoble on resideix l’arrestat es va trobar una bossa amb diverses porcions d’haixix, però encara es treballa a esbrinar si tindria relació amb el detingut. La policia declara que la investigació continua oberta.

tracking