Detinguda una cuidadora de la guarderia de Sant Julià per maltractar un infant

La direcció del centre va detectar "un comportament indegut" de la treballadora envers un nen d'un any i mig

La cuidadora detinguda treballava fa anys a l'escola bressol Laurèdia Xics

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Una treballadora de l'escola bressol comunal de Sant Julià va ser arrestada ahir perquè "hauria maltractat un menor d'un any i mig mentre l'infant estava al seu càrrec", segons informa la policia. La dona, de 39 anys, feia anys que treballava a la guarderia i "hauria pogut tenir un comportament indegut envers un menor d'un any i mig", segons ha fet públic el comú.

Els fets van succeir dimartsa l'escola bressol Laurèdia Xics i la corporació indica que en va tenir coneixement ahir a la tarda, posant en marxa "immediatament" el protocol previst en aquests casos. El comú va "recollir tota la informació i documentació disponible, que es va trametre a la Fiscalia, que diligentment ha emprès les accions oportunes", segons expliquen en nota de premsa.

La dona ha passat ja a disposició judicial a la Batllia i està acusada d'un presumpte delictecontra la integritat física i moral. El comú remarca que la cuidadora ha estat inhabilitada del seu lloc de treball "automàticament".

La corporació afegeix que "des del primer moment hem estat en contacte amb els pares del menor, que estan al corrent de totes les accions efectuades" i ha enviat un "missatge de tranquil·litat a les mares i pares amb infants usuaris de l'escola bressol, confiant que la Fiscalia arribarà fins al final d'aquesta qüestió". Finalment, el comú manifesta que lamenta "profundament els fets" i fa arribar el seu suport "a la resta de l'equip de l'escola bressol".

tracking