CIUTADANS COMPROMESOS

Fité acompanyarà Sansa com a candidat a cònsol menor

Casal serà el número dos de DA en els comicis del 17 de desembre a Canillo

Sansa i Fité, candidats de Ciutadans Compromesos.CIUTADANS COMPROMESOS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Roger Fité acompanyarà l’actual cònsol menor de la Massana, Eva Sansa, al capdavant de la llista de Ciutadans Compromesos (CC) per a les eleccions comunals del 17 de desembre. La comissió electoral del partit massanenc va anunciar ahir que ha escollit Fité com a número dos de la llista perquè “estem segurs que és la persona ideal per acompanyar l’Eva” en la contesa electoral. La formació també destaca que Fité és militant de CC des de la seva creació.

Fité és policia de professió i serà el candidat a cònsol menor de la llista que intentarà revalidar la majoria comunal massanenca, que en la darrera legislatura han liderat Olga Molné i Sansa. Molné va decidir no optar a la reelecció als comicis del desembre per tornar al seu despatx professional d’advocada. CC va confirmar Sansa com a número 1 de la llista en un congrés ordinari celebrat la setmana passada, tal com havia avançat uns dies abans el Diari.

D’altra banda, també cal destacar que l’actual cònsol menor de Canillo, Marc Casal, serà el número dos de la llista demòcrata per a les eleccions comunals a la parròquia. Casal, que en els últims quatre anys ha estat la mà dreta del cònsol major, Francesc Camp, aspira a acompanyar Jordi Alcobé al capdavant de la corporació en la legislatura vinent.

Casal no és un principiant en política comunal. En les legislatures 2011-2015 i 2015-2019 ja va assumir responsabilitats de govern com a conseller de la majoria en dues àrees clau per al funcionament del comú: finances i urbanisme. Aquest, de fet, és un dels punts que el comitè local demòcrata ha tingut més en compte a l’hora de decidir-se a designar Casal com a número dos. Una figura que coneix de prop els dossiers del comú permetrà a DA oferir als votants una imatge d’experiència en gestió.

tracking