La policia deté l'home que es va saltar un control

El cos sospita que la fugida podria estar relacionada amb el tràfic d’estupefaents

Un control de la policia.Fernando Galindo

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La policia va detenir el dilluns al vespre un home de 26 anys després que la matinada del mateix dia se saltés un control policial a la capital i fugís a tota velocitat. La policia va procedir a interceptar-lo en un segon vehicle i durant la persecució els dos cotxes policials van patir danys. El conductor va fer cas omís als senyals dels agents.

El cos va procedir a identificar el vehicle i tot seguit van iniciar la cerca del cotxe i del conductor. La recerca es va centrar a Encamp seguint el recorregut del conductor, a qui s’atribueixen diversos antecedents per possessió i tràfic de drogues. Per aquesta raó la policia va sospitar que la fugida podria estar relacionada amb algun delicte contra la salut pública. Posteriorment, l’home es va presentar a les dependències policials acompanyat d’un familiar i en aquell moment es va procedir a la seva detenció per delictes contra la funció pública, contra la seguretat col·lectiva i contra la salut pública.

Dimarts es va efectuar l’escorcoll al seu domicili amb l’autorització de la Batllia. Els investigadors van trobar indicis que podrien apuntar presumpte tràfic. De la mateixa manera, els agents també creuen que, durant la fugida, l’arrestat podria haver-se desfet d’algun paquet que podria contenir estupefaents. Durant la fugida la policia destaca que no viatjava sol. L’acompanyava una altra persona que, a hores d’ara, no ha estat localitzada.

Durant la recerca, en un edifici proper a l’immoble on resideix l’arrestat es va trobar una bossa amb diverses porcions d’haixix, però encara es treballa per esbrinar si tindria relació amb el detingut. La investigació encara està oberta.

D’altra banda, la policia ha detingut en el transcurs d’aquesta setmana un home de 53 anys per agredir la seva parella. La dona va requerir els agents al seu domicili quan el marit l’hauria agredit. L’home va ser arrestat com a presumpte autor d’un delicte contra la integritat física i moral per violència de gènere.

tracking