'Caçat' un conductor d'Andorra a 189 quilòmetres per hora

La gendarmeria el va controlar en un tram de l’RN-116 limitat a 110 quilòmetres per hora

El Chevrolet Corvette C8 immobilitzat.GENDARMERIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La policia francesa va controlar dimecres passat el conductor d’un vehicle amb matrícula del Principat que circulava a 189 quilòmetres per hora en un tram de la carretera RN-116 limitat a 110 quilòmetres per hora, segons va informar la gendarmeria. Els gendarmes de la brigada motoritzada de Perpinyà van interceptar el cotxe prop de la localitat nord-catalana d’Ille-sur-Têt. Després de controlar el vehicle, els gendarmes van procedir a retirar el permís de conduir al ciutadà andorrà per la infracció per excés de velocitat comesa. El conductor va superar en 79 quilòmetres per hora el límit de velocitat autoritzat en aquella via.

Els agents francesos van immobilitzar el vehicle, un Chevrolet Corvette C8, que va quedar “comissat administrativament durant set dies”, segons va indicar el cos d’ordre del país veí del nord.

Cal recordar que el mes de juny passat els gendarmes de la brigada motoritzada de Foix, a l’Arieja, van detenir dos conductors que circulaven amb vehicles amb matrícula andorrana per excés de velocitat. Els fets van passar a la carretera RN-20. Van controlar una jove que conduïa cap a Andorra a 138 quilòmetres per hora, en lloc dels 90 quilòmetres per hora permesos en aquell tram de la via. També van aturar un jove de 30 anys per haver superat els 140 per hora.

tracking