Mobilitat

Cues de 3 quilòmetres per sortir cap a Espanya

Les retencions s'han concentrat durant el matí al centre del país

Cues al centre d'Andorra la Vella aquest matíFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La gran afluència de turistes ha provocat dificultats per circular pel centre del país, a la Massana i a Canillo i des de passats dos quarts de quatre de la tarda les cues han estat de sortida en els dos punts fronterers, segons informa Mobilitat. El servei de trànsit indica que les retencions són de tres quilòmetres per la General 1 en direcció a la duana del riu Runer. El trànsit també s'ha complicat a la Massana, tant de baixada a la General 4, com d'entrada al poble per la General 3 en sentit nord. Durant la tarda també s'han generat retencions d'un quilòmetre al Pas de la Casa, així com cues a l'RN-22 a territori francès.

La celebració del pont per la Festa Nacional d'Espanya ha provocat una gran afluència de visitants que s'està fent notar a tota la xarxa viària. Les retencions s'han concentrat des del migdia al centre d'Andorra la Vella, afectant sobretot la General 1, a l'avinguda Tarragona i Salou en sentit nord. Un altre dels punts amb dificultats per circular és la General 2, d'entrada a Canillo en sentit sud.

Al llarg del matí el departament de Mobilitat també ha registrat trànsit dens a la General 3, d'entrada a la Massana. A més, també durant mig matí hi ha hagut cues d'entrada al país des d'Espanya, tot i que de molta menys importància que ahir.

tracking