SANITAT

El SAAS busca espais per ubicar l'anunciat centre de salut mental

La parapública estudia la possibilitat d’arrendar per situar els futurs dispositius ambulatoris

Entrada a l'àrea de salut mental.ARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Servei Andorrà d’Atenció Sanitària (SAAS) està estudiant la possibilitat d’arrendar espais destinats a ubicar els dispositius ambulatoris de salut mental, després que la ministra de Salut, Helena Mas, anunciés a final de setembre la creació d’un centre polivalent per aglutinar “recursos entorn de la salut mental”. En un BOPA extra publicat ahir al matí, la directora general del SAAS, Meritxell Cosan, anuncia que els espais han de tenir una superfície útil agregada de com a mínim 650 metres quadrats, amb diverses instal·lacions disponibles, com comunicacions, telèfon, punts wifi o climatització. A més, valoraran una oferta econòmica segons el preu del metre quadrat, una ubicació pròxima a l’hospital, així com la durada de l’arrendament o l’estat d’adequació de la infraestructura.

Les persones físiques o jurídiques que disposin d’un o més locals que compleixin els requisits abans esmentats i estiguin interessadesapresentar una proposta poden fer-la arribar a través del correu electrònic concursos@saas.ad en un període de set dies naturals.

La ministra va afirmar fa uns dies que la voluntat de treure aquest servei fora de l’hospital era per “posar el pacient en el centre de l’atenció”, i alhora va subratllar la importància de donar un impuls a l’atenció comunitària.

tracking