Incendi a un pis de l'avinguda del Pessebre d'Escaldes

Els veïns hauran de ser reallotjats per l'afectació a l'habitatge

Els bombers a l'avinguda del Pessebre d'Escaldes on s'ha produït l'incendiFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els bombers han extingit un foc que s'ha declarat a un quart de tres de la tarda a un pis de l'avinguda del Pessebre, a Escaldes-Engordany. L'incendi s'ha declarat a la cuina de la segona planta de l'edifici del número 15 i ha generat una fumera molt important que ha obligat a desallotjar tot l'immoble.

Els serveis d'emergència i els tècnics de FEDA han revisat l'estat del pis i han pogut comprovar que tota la instal·lació elèctrica de l'habitatge està molt afectada. Els residents del segon pis, tres persones, no poden tornar a casa i es reallotjaran amb familiars. El primer i el tercer pis de l'immoble han quedat afectats pel fum però els veïns sí que poden quedar-se als seus domicilis.

El foc s'ha iniciat problement "per un accident cuinant", segons ha indicat la cònsol major d'Escaldes, Rosa Gili, que s'ha desplaçat al lloc dels fets amb el conseller comunal Valentí Closa. Gili ha indicat que els veïns afectats hauran de romandre fora de casa el temps que determinin els tècnics de FEDA per restablir la instal·lació elèctrica.

Els bombers han desplaçat quatre dotacions amb deu efectius en un servei que ha durat poc més d'una hora, segons han indicat el cap de guàrdia. I ha assenyalat que s'han registrat danys materials per l'incendi que ha afectat la cuina i cap dany personal ni de mascotes.

L'avinguda del Pessebre s'ha tallat a la circulació i això ha generat retencions a les zones properes de l'avinguda Carlemany, el carrer Santa Anna i també l'avinguda del Fener. El trànsit s'ha restablert passades les quatre de la tarda.

tracking