Tecnologia d'internet

Nou resident Faber per estudiar la transformació digital al país

El professor de negoci digital Theo Lynn analitzarà el grau de digitalització als petits estats europeus

Theo Lynn, professor de negoci digital a la DCU Business School, especialitzat en el paper de les tecnologies digitals en la transformació de l'empresa i la societatGovern

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El professor de negoci digital a la DCU Business School Theo Lynn, especialitzat en el paper de les tecnologies digitals en la tranformació de l'empresa i la societat, farà estada a la residència Faber Andorra per observar el grau de digitalització del país i dur a terme un estudi sobre l'accés, l'ús i els resultats de la tecnologia d'internet per part dels organismes dels sis microestats europeus: Andorra, Liechtenstein, Malta, Mònaco, San Marino i Ciutat del Vaticà. Govern informa que l'expert examinarà la implantació d'internet i mesurarà l'impacte de la pandèmia en l'acceleració de la tecnologia dels llocs web en aquests microestats.

D'aquesta manera, Lynn es posarà a disposició d'entitats públiques i privades i d'especialistes del sector per establir sinergies sobre transformació digital. A més, es reunirà amb Andorra Business per poder elaborar l'estudi, i amb la cap de l'àrea d'Arxius i Gestió Documental de l'executiu per observar el procés de digitalització de l'expedient electrònic que s'està duent a terme a l'administració.

Adhesió d'Andorra a la Xarxa iberoamericana d'autoritats migratòries

Andorra ha aprovat incorporar-se a la Xarxa iberoamericana d'autoritats migratòries amb l'objectiu de reforçar la cooperació internacional entre autoritats encarregades d'aquesta temàtica queconfigurenla regió.

tracking