Educació

Segona convocatòria de l'examen de la POB

Les inscripcions obren dijous i tanquen divendres 27 d'octubre

Façana del Centre de Formació al Llarg de la VidaCentre de Formació al Llarg de la Vida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Govern obre el dijous 19 d'octubre la segona convocatòria de la Prova oficial de batxillerat (POB) 2023 i es tancarà el divendres 27 d'octubre. Els candidatshaurande fer la inscripció al ministeri de Relacions Institucionals, Educació i Universitats demanant cita. La primera avaluació se celebrarà del 27 de novembre a l'1 de desembre i la segona el 10 i 11 de gener del 2024. Govern informa que tots els exàmens seran escrits ioralsi tindran lloc al Centre de Formació al Llarg de la Vida, situat a l'edifici de Les Columnes de la capital.

L'executiu concreta que el dijous 14 de desembre, a partir de les 12 hores, cada candidat rebrà per correu electrònic el butlletí parcial de qualificacions de la prova POB i l'enllaç per entrar al formulari i inscriure's, si ho desitja, a la segona avaluació. El dimecres 24 de gener del 2024, a partir de les 12 hores, l'àrea encarregada dels exàmens oficials enviarà per correu electrònic als candidats que finalitzen el procés d'avaluació, el butlletí final de qualificacions de la prova amb la resolució d'apte o no apte. Govern explica que els candidats en procés rebran també aquest mateix dia un certificat amb les qualificacions assolides en la convocatòria corresponent.

Licitació per a la contractació de la nova web de Govern

D'altra banda, Govern informa de l'obertura de la licitació per a la contractació dels serveis per implantar la nova plataforma i el portal web corporatius de l'executiu. El plec de bases es pot descarregar al web de la plataforma de contractació del sector públic i les ofertes es poden presentar fins a les 12 hores del 30 de novembre.

tracking