Tres parlamentaris participen a l'assemblea del Consell d'Europa

Berna Coma, Susanna Vela i Salomó Benchluch han treballat en comissions de migracions, igualtat i cultura

Participació de la delegació del Consell General a la sessió de tardor de l'APCEConsell General

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Una delegació del Consell General integrada per Berna Coma, Susanna Vela i SalomóBenchluch, han participat al llarg d'aquesta setmana en les sessions plenàries de l'assemblea parlamentària del Consell d'Europa (APCE). A més, cada un dels parlamentaris també ha pres part a diferents comissions on s'han abordat temàtiques d'actualitat, segons indiquen des del Consell General.

Per una banda, Coma, membre de la Comissió de migracions, dels refugiats i de les persones desplaçades, ha participat en un debat amb representants de forces democràtiques russes que comparteixen els valors del Consell d'Europa. A més, juntament amb Comissió d'afers jurídics i drets humans han debatut entorn "els drets humans i la situació dels armenis del Karabakh i les obligacions internacionals de l'Azerbaidjan".

Vela ha assistit a la Comissió sobre la igualtat i la no discriminació, en una presentació sobre la prevenció i la lluita contra la intolerància i la discriminació contra les persones LGBTI. Tanmateix, ha pres part del debat 'Prohibir les pràctiques de conversió de les persones LGTBI: un imperatiu dels drets humans'. SalomóBenchluch, membre titular de la Comissió de cultura, la ciència, l'educació i els mitjans de comunicació, ha participat en l'intercanvi d'opinions entorn el patrimoni cultural i el canvi climàtic, així com a la presentació de l'informe sobre riscos i oportunitats al Metavers.

tracking