OBERTURA ECONÒMICA

La consultora Seidor té una vintena de treballadors al país

La companyia internacional està implicada en 15 projectes a Andorra

Marc Arasanz.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La consultora internacional Seidor, que opera en 45 països, es va instal·lar fa un any a Andorra, on compta amb un equip d’una vintena de professionals. Especialitzada en serveis i solucions tecnològiques, en un comunicat de balanç del primer any d’activitat al país remarca que durant aquest període ha impulsat diferents projectes per al sector privat i també per a l’administració pública i que ara mateix està treballant en 15 projectes tecnològics per a diferents clients establerts al Principat.

La companyia apunta que ofereix diferents serveis, de núvol, ciberseguretat o desenvolupament de software amb d’altres més novedosos com la intel·ligència artificial o l’internet de les coses. “Aquestes solucions s’orienten que les organitzacions andorranes superin els seus reptes i assoleixin els seus objectius”, i afegeix que per executar-ho compten amb partners tecnològics com Salesforce, SAP, Microsoft, IBM, Google o AWs. La consultora també ha implementat la intel·ligència artificial per a l’ús de dades i “agilitzar la presa de decisions en temps real”.

Seidor s’ha implicat en projectes de comerç, assegurances, construcció, estacions d’esquí, en el sector del repartiment i també a la banca, amb solucions d’experiència del client.

La feina de la consultora s’ha desenvolupat en el sector públic també, participant en el projecte de digitalització de l’administració. El director de Seidor a Andorra, Marc Arasanz, valora que per a la companyia “és un orgull poder acompanyar la digitalització dels sectors públic i privat i donar suport a la seva alineació amb l’avantguarda de les noves tecnologies”. En aquest sentit, assegura que “en tan sols un any, hem reforçat la capacitat tecnològica d’empreses i entitats públiques andorranes, realitat que, durant aquest segon any, esperem que segueixi augmentant”.

L’empresa apunta que compta amb un equip de més de 8.000 professionals tecnològics distribuïts en els 45 països on és present i remarca que l’aterratge al Principat “és una oportunitat per continuar desenvolupant la seva capil·laritat geogràfica”.

tracking