Societat

Minut de silenci pel professor assassinat la setmana passada a França

L'acte s'ha organitzat al Lycée Comte de Foix

Minut de silenci al Lycée Comte de FoixFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Govern ha organitzat un minut de silenci en record del professor assassinat la setmana passada a França. Els representants del Govern, el ministre de Relacions Institucionals, Educació i Universitats Ladislau Baró, la ministra d'Afers Exteriors, Imma Tor i el secretari d'Estat d'Educació i Universitats, Josep Anton Bardina han assistit a l'acte al Lycée Comte de Foix. De la mateixa manera s'hi han sumat els ambaixadors de França i Espanya.

Paral·lelament, l’Escola Andorrana s’ha sumat a l’acte d’homenatge, realitzant també un minut de silenci als tres centres educatius de segona ensenyança, d’Encamp, Ordino i Santa Coloma, així com al Centre de Formació Professional d’Aixovall. Pel que fa al sistema educatiu espanyol, també s’ha efectuat un minut de silenci a la seu de la Margineda del Col·legi Espanyol María Moliner.

La víctima es tracta d'un professor francès,DominiqueBernard, de57anys que va morir apunyalat per un islamista el passat divendres a l'institut públicGambetta-Carnot d'Arràs.

Minut de silenci al Lycée Comte de Foix

tracking