Successos

Trobat mort el conductor del vehicle que ha caigut per un talús a Aixirivall

Els serveis d'emergència han buscat durant dues hores el cos de l'ocupant del cotxe que ha quedat destrossat

Porche Cayenne accidentat a la carretera del Roc de l'Àliga

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La policia i els bombers han trobat difunt el conductor del vehicle que ha patit un accident aquesta tarda al camí del Roc de l'Àliga a Aixirivall. La troballa del cos de l'home, que era l'únic ocupant, s'ha produït passades les sis de la tarda a pocs metres del lloc on ha quedat el vehicle totalmet destrossat per l'impacte. La policia esperava pels volts de les set de la tarda l'arribada de la batlle de guàrdia per procedir a l'aixecament del cadàver.

El difunt circulava en un Porche Cayenne amb matrícula del Principat que ha sortit de la calçada trencant la tanca de protecció, per la zona d'Aixirivall, i s'ha precipitat al buit fins quedar destrossat al fons de la vall.

Els fets han succeït aquesta tarda, pels volts de les quatre, quan els serveis d'emergència han rebut l'avís per un sinistre a la carretera laurediana. Els efectius s'han mobilitzat perquè en un dels revolts de la carretera un cotxe ha caigut des d'una zona molt elevada fins al fons de la vall per un talús, segons ha indicat la policia. En arribar fins al vehicle han vist que no hi havia ningú a l'interior i han iniciat la recerca que encara es manté dues hores després del sinistre.

Els efectius que participen estan treballant amb el suport d'un helicòpter i d'un dron en una zona boscosa de la parròquia laurediana i no hi ha hagut resultats. La policia ha indicat que es tracta "d'una zona molt escarpada" i que es busca per si el conductor ha sortit projectat. A la recerca s'ha incorporat la unitat canina per fer el rastreig amb gossos.

tracking